pondelok 16. septembra 2013

Koľko tvorivosti je v nás?

V sobotu sa v Zebrovom domčeku konala kreatívna udalosť roka. Doslova. Bolo to prekvapenie pre všetkých.
Pre mňa, či vôbec niekto príde, keďže nebolo jasné, o čo presne pôjde. A pre účastníkov tiež, pretože som vydržala až do konca neprezradiť nikomu, o čo pôjde :-). A ešte k tomu pršalóóó...


Výsledkom je toto nádherné dielo:

Každý, kto prišiel, dostal štvorec látky a zadanie vytvoriť mozaiku. Bez témy, jediným obmedzením bol rozmer látky.. a tvorilo sa... a vznikli doslova zázraky!

Pozorovala som známych aj neznámych pri práci a premýšľala ( teda okrem toho, že som sa výborne bavila a nesmierne tešila z toho, čo vidím).. Čo sa to deje, že obdivujeme všetky tie diela a dielka uverejnené na internete a v časopisoch a pritom disponujeme - a vyhlasujem zodpovedne, že to tak je - obrovskou dávkou fantázie a tvorivosti! ALE si neveríme... a pritom na to nemáme ani najmenší dôvod!
Všetci, čo tu boli, povedali, že sa výborne zabavili a oddýchli si. 



 Možno by sme mohli skúsiť odložiť počítač, zavrieť časopisy a knižky, zobrať kôpku látok a dať si zadanie... a potom sa na chvíľu zasnívať a nechať fantázii priestor... a nevadilo by, že by to nebolo úplne dokonalé, presné...
Bola by to určite zábava a obrovský relax...




Keby ste sa rozhodli pre maličký experiment a pokúsili sa o niečo netradičné - iba tak, pre zábavu a uvoľnenie, možno bude vaša stena, knižka alebo stôl bohatšia o nádherné dielo!
Teším sa na fotky :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára